delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON

Női intim betèt csomag

255.00 RON
A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!


Kategóriák: Betétek

5 darab tisztasági betét

10 darab normál betét

ingyen 2 darab éjszakai betét

- Anyaga kívűl vízhatlan belül színes pamut.

- Rögzíteni patenttel kell a fehérnemű alatt.

- Tisztítani kézzel, hideg vízzel kell rögtön használat után amíg átlátszó lesz a víz. Majd áztatni javasolt mosószódás vízzel egy erre kijelölt mosdótálban a mosógépes mosásig. Diszkréciós javaslatunk, hogy a betéteket a mosdótálban fordítsuk lefelé és a mosdótálat taszítsuk pl. a kád alá.

- Készlet gyanánt első körben 15 darabot elég beszerezni. Ezeket kiöblítve gyűjtjük a mosószódás áztató vízben, amíg a ciklus végeztével mosógépben kimoshatjuk. 30-40 fokon Magas hőfokos kezelést is megbírja, de tartósabb élet ideje marad kisebb hőfokon mosva.

Tisztasági betét, 3 rétegű, 13 cm.

Normál intim betét, 4 rétegű, 20 cm.

Nagy/éjszakai betét, 5 rétegű, 25 cm.


Videóban mutatom be a csomagot Neked!


5 darab tisztasági betét10 darab normál betétingyen 2 darab éjszakai betét- Anyaga kívűl vízhatlan belül színes pamut.- Rögzíteni patenttel kell a fehérnemű alatt.- Tisztítani kézzel, hideg vízzel kell rögtön használat után amíg átlátszó lesz a víz. Majd áztatni javasolt mosószódás vízzel egy erre kijelölt mosdótálban a mosógépes mosásig. Diszkréciós javaslatunk, hogy a betéteket a mosdótálban fordítsuk lefelé és a mosdótálat taszítsuk pl. a kád alá.- Készlet gyanánt első körben 15 darabot elég beszerezni. Ezeket kiöblítve gyűjtjük a mosószódás áztató vízben, amíg a ciklus végeztével mosógépben kimoshatjuk. 30-40 fokon Magas hőfokos kezelést is megbírja, de tartósabb élet ideje marad kisebb hőfokon mosva.Tisztasági betét, 3 rétegű, 13 cm.Normál intim betét, 4 rétegű, 20 cm. Nagy/éjszakai betét, 5 rétegű, 25 cm. Videóban mutatom be a csomagot Neked!
Mindent (is) a pelenkázásról

Iratkozz fel a(z) Trëzy hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet