Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON

Mosás

 • Moshatom együtt a pelenkát a többi babaruhával? -

  Ha csak néhány pelenkát szeretnél kimosni, ami nem tölt meg etleg eg+fél programot sem a mosógépben, alapos (!) öblítés után lehetséges a babaruhákkal együtt mosni 60 fokon.
 • Moshatom kézzel is a pelenkákat? -

  <p>Ha szeretnéd, akkor igen. Természetesen mosógéppel egyszerűbb és kevesebb fáradtságot igényel. A kézi mosás inkább néhány darab pelenka esetén lehet megoldás. Nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő öblítésre.</p>
 • Használhatok-e a pelenkákhoz öblítőt vagy fehérítőt? -

  Nem, az öblítők felületet képeznek az anyagon és ronthatják a nedvszívó képességet, ezért inkább I -2 evőkanál ecettel öblítsd. Ez nem szennyezi a környezetet, nem károsítja a baba bőrét sem, és puhává varázsolja a pelenkákat is. Ráadásul olcsó és a legkiválóbb öblítőszer más ruhához is, a mosógép dobja is mindig csillogó lesz. Az illata nem marad meg!
 • Moshatom-e a pelenkákat mosódióval? -

  Nem, mosódióval nem szabad, mert a polár anyagot eltömítheti a növényi szappan és ronthatja a nedvszívó képességét a pelenkának Ezért nem ajánlott!
 • A különböző színek moshatóak-e együtt? -

  <p>Igen, a különböző színek egyáltalán nem fogják be egymást, még a fehéret (!) sem!</p>
 • Hogyan mossam? -

  <p>A kézi mosás inkább néhány darab pelenka esetén lehet megoldás. Nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő bő vizes öblítésre. Ha csak néhány pelenkát szeretnél kimosni, ami nem tölt meg esetleg egy fél programot sem a mosógépben, alapos (!) öblítés után lehetséges a babaruhákkal együttmosni 60 fokon. Bármilyen mosóporral moshatod, fél adag elég lesz a gyártó ajánlatából. Utóöblítésnél ecetet használunk és nem kémiai illatosított öblítőket. Ha illatosítani szeretnéd, akkor ecetes-illóolaj (eszen­ciál is!) keverék használatát javaslom.<strong></strong></p> <ul><li>Mosószóda használatát fokozottan javaslom.</li><li>Öblítéshez kiváló megoldás a mosógépbe adagolt ecet, óvja a pelenkák anyagát, puhává teszi és fertőtleníti.</li></ul> Vasalni tilos!Mindent (is) a pelenkázásról

Iratkozz fel a(z) Trëzy hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet