delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Spălare

  Dacă vreţi, da. Desigur cu maşina de spălat este mai simplu şi necesită mai puţină muncă. Spălatul cu mâna este potrivit mai ales în cazul a numai câtorva scutece. Accentul trebuie pus pe clătit.

  Dacă este vorba numai de câteva scutece şi care nu umplu nici măcar o jumătate de program în maşina de spălat, atunci se pot spăla cu celelalte haine de copii la 60 de grade cu un clătit abundent.

  Da, scutecele cu diferite culori se pot spăla împreună, chiar şi cele albe!

  Nu, nu este posibil fiindcă materialul polar poate fi înfundat de către săpunul de plantă şi poate să înrăutăţească capacitatea de absorbire a umidităţii a scutecelor. Nu este recomandat!

  Nu, materialele de clătit lasă o suprafaţă pe material şi este posibil ca acesta să deterioreze capacitatea de absorbire, de aceea este mai potrivit să clătiţi cu 1-2 linguriţe de oţet. Acesta nu are efecte negative pe mediu, nici pe pielea bebeluşului şi scutecul devine moale. Pe deasupra este ieftin şi este potrivit şi pentru alte haine, toba maşinii de spălat va fi întotdeauna sclipitor. Mirosul dispare!

 • Uscare

  Nu este recomandat din cauza stratului PUL, dar absorbantul da. De altfel scutecele se usucă foarte rapid. Vara sau când este vreme frumoasă este recomandat usucarea lor afară, razele soarelui au un efect de sterilizare şi este cea mai bună la curăţirea petelor.

  Este interzis, şi nici nu este necesar.

 • Ghid de inițiere

  Depinde cât de des vrem să spălăm. Pentru a spăla din doi-trei zile ( nu este igienic păstrarea lor mai mult timp decât două-trei zile, să le spălăm mai des, adică în fiecare zi este obositor), avem nevoie de 18-20 de scutece. Dacă vrem să le folosim mixt cu cele de unică folosinţă, un pachet de zece scutece este deajuns.

  Numărul absorbanţilor depinde de constituţie şi de vârstă. Bebeluşul mai mic urinează mai puţin, un copil mai mare poate să aibe nevoie de o capacitate mai abundentă de absorbţie. Diferenţa însă este mai ales între folosinţa scutecelor ziua şi noaptea, noaptea deoarece nu schimbăm (sau rar) scutecul, poate să avem nevoie de 2 sau chiar 3 absorbante. Ziua un este deajuns, desigur depinde de constituţie, şi cât de des schimbăm scutecul.

  Da, este potrivit nou născuţilor până la trecere la olită. La început scutecul trebuie pus pe măsura cea mai mică care se poate rezolva din partea coapsei cu elasticul butonierat.

 • Produsul

  Parte exterioară este impermeabil, un material pe nume PUL prin care aerul circulă liber, este un material care respiră, un ţesut normal, cu o parte din plastic cu scopul de a stopa ieşirea urinei din scutec. Dar totuş materialul respiră. Parte interioară, cea care intră în contact cu funduleţul bebeluşului este din material bumbac pânză 100%, este foarte moale, potrivit pentru funduleţul bebeluşului. Această parte ajută umiditatea să circule către absorbant, totodată ţine funduleţul bebeluşului uscat. Suportul flotir trebuie aşezat în buzunarul care rezultă din cusătura acestor două materiale. Avantajul scutecului cu buzunar este că capacitatea de absorbire a umidităţii se poate modifica individual şi se poate creşte cu numărul absorbanţilor din buzunar.

  Scutecul Trëzy prin origine este dintr-o singură bucată, astfel conţine totul ceea ce este necesar la schimbarea scutecului, nu aveţi nevoie de încă un strat. Utilizarea acestuia din perspectiva bebeluşului este aşa de rapid şi simplu ca şi un scutec de unică folosinţă, dar este mult mai prietenos, mai sănătăs şi mai economic.

  Da, interiorul este 100% din bumbac care ajută urina să circule către absorbent şi ţine uscat funduleţul bebeluşului. De obicei, experienţa este că, după folosirea scutecului lavabil nu este necesar sau numai într-o cantitate mică (când organismul semnalează prin excremente de exp. ieşirea dinţilor sau indigestia) folosirea cremei pentru funduleţ.

  Nu, scutecul este proiectat în aşa fel ca măsura să fie potrivit şi pentru nou născuţii.

  Da, oricând, sunt mulți care folosesc scutecele numai pentru perioada de trecere la oliță. Preţul se recuperează repede, pentru că din preţul a câtorva scutece de unică folosinţă cumpărate în câteva luni se poate cumpăra setul întreg, care poate fi folosit mai târziu şi de către copilul mai mare.
 • Garanție

  Dacă dumneavoastră din orice motiv nu sunteţi satisfăcut de acest produs, în garanţia de calitate, în 30 de zile înlocuiesc sau restitui preţul, în cazul în care aţi folosit produsul conform ghidului de utilizare. Cereţi sfat cu curaj, dacă ceva nu funţionează fluent.

 • Altele

  Desigur se poate proceda şi aşa, dar este mai igienic să avem două seturi, deoarece bebeluşii sunt de vârste diferite şi scutecele trebuie setate pe măsura potrivită a fiecărui copil aparte.

  În comparaţie cu scutecele de unică folosinţă, funduleţul bebeluşilor se aeriseşte în scutecul lavabil, de acceea nu este îmbâcsit. Se poate folosi excelent şi vara mai ales că scutecul arată bine dacă se vede de sub rochiţă sau cămaşă.

  Da, desigur, dacă nu este posibil să înlocuiţi des scutecul atunci este mai bine să folosiţi mai multe absorbante în scutec când călătoriţi. Din motive igienice este mai bine să folosiţi scutec nou din 3-4 ore

  Nu, dacă ne străduim să folosim detergent ecologic, nu clătim cu detergent şi dacă nu folosim înălbitor, care este un detergent extrem de agresiv, care contaminează mediul şi poate să iriteze pielea bebeluşului. Apa folosită este tratată la staţia de purificarea apei, până ce scutecul de unică folosinţă este gunoi şi rămâne aşa 300-400 de ani.

  Da, desigur! Aceste scutece lavabile sunt uşor de folosite ca şi scutecele de unică folosinţă.

  Se pot mişca excellent, mai ales că pentru dezvoltarea şoldului este ideal fiindcă ţine picioarele separate. Formează un mic pachet pe funduleţ, care este avantajos când copilul învaţă să meargă.
Totul despre scutece

Abonează-te la newsletterul magazinului Trëzy
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba