delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON

Bemutatom a pelenkát

Ilyen a trezy pelenka

1 Lépés: Első mosás

Amikor megkaptad a várva-várt Trëzy pelenka csomagodat, kérlek, hogy az első használat előtt mosd át 40 C fokon, vagy csak kézzel, fele annyi mosóporral, mint amit máskor használni szoktál. Moshatod bátran a baba más holmijával, vagy ágyneműkkel együtt. (3-5 mosás után lesz a leghatékonyabb a szívóhatása)


2 Lépés: Méret beállítása

Első használatakor figyelj rá, hogy a baba combocskáján és a pocakján is pontosan illeszkedjen a pelus. A pocakján, a patentok segítségével tudod beállítani, a combocskára pedig egy cselt alkalmazunk :). A csel a zsebből érhető el, a gumiházban van, egy gomblyukas gumi és azt kell oda gombolni ahová a combkörfogat kívánja. Tudod, minta pocakos nadrágjainkon :).


3 Lépés: Tedd a babára

Egy részes a Trëzy pelenka. Ezért könnyedén bepelenkázzuk vele a babánkat, akkor is ha megszoktuk az egyszerhasználatost. A betétet a zsebbe gondosan helyezzük el, hogy ne maradjon üres rész, csak bátran, ahogy a párnahuzatot a párnára. Most kicsit nehézkesnek tűnhet, de néhány nap alatt nagy rutinra teszel szert, meglásd! Könnyedén de pontosan tedd a babára. Ha a méretállítás már jó, akkor csak a baba alá kell tenni a fehér résszel kifelé, a színes puha pamut része ér a babakörhöz, majd szépen bezárod a tépőzárt elől a baba hasán. Ellenőrizd, hogy sehol ne legyen összegyűrődve a pelenka. És a méretet is mégegyszer teszteld, ha az ujjad könnyedén befér és lötyögős hely van a pelus és a baba bőre között, akkor kisebbre kell állítanod. Hajrá :)!

Mindent (is) a pelenkázásról

Iratkozz fel a(z) Trëzy hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet