Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON

RÓLUNK

Hat éwel ezelőtt, az első kislányunknál megdöbbenve néztük az eldobható pelenkákból gyűlő szeméthalmot, amelyhez csak ráadás volt a gyerek gyakran irritált bőre. Nem mellékesen egy vagyont költöttünk pelenkára... hát megkérdeztem édesanyámat, hogy is pelenkáztak régen? A második kislányunknál már utánanéztem a külföldön gyártott vászonpelenkáknak is, és elkezdtem megvarrni. Két éven keresztül fejlesztgettem a saját pelenkáimat, kislányaimon próbálgattam, használatát fokozatosan leegyszerűsítettem. Egyre több ismerősünk kérte, hogy varrjak nekik is. Szerettük, szerették, bevált!


A Trëzy fejlődése

2009
Amikor elkezdtem pelenkát varrni nem gondoltam, hogy egyszer ez lesz a munkám, a megélhetésem, sőt abban is kételkedtem, hogy biztos mosni akarom? Kell nekem ez a macera? Aztán nagyon megszerettem, igen KIMOSNI!

2012
Amikor vállalkozásra adtam a fejem, nem gondoltam, hogy a baba-mam világon-kívül másokat is érdekel majd a Trëzy. Befogadtak egy gyönyörű kézműves vásárra! Oh, hát persze ez egy kézműves termék is, bejóó! Kiváló ajándék, egy új célközönségem lett és az egyik legaktívabb is, Ők azok, akik különlegességeket ajándékozni vágyók. Az első környezetvédelmi konferencia meghívást 2012 nyarán kapta a Tr€zy, mint romániai esettanulmány... rájöttem, hogy hát persze, alapvetően ez a pelenka egy „zöld" termék.

Ezt követte a bukaresti RMÜE innovációs díj, ott ébredtem fel, hogy tejóég én egy gazdasági konferencián ülök, s szólítják a vállalkozásom nevét... tehát gazdasági szempontból is érdekes volt valakiknek a vállalkozásom, megállapítottam a vonaton hazafele. Megszületett hamarosan az első cikk aTrëzy-ről a Krónika gazdasági rovatban, ezt követte egy média megjelenési hullám (tv, rádió, nyomtatott és írott sajtó), főleg arra voltak kiváncsiak, hogy: vállalkozás indítás ebben a gazdasági válságban? Nőként? Két gyerekkel? Jaj naaa és épp ilyen termékkel? Kétségtelen, hogy a médiának is tetszik a vállalkozásod Doris, súgta valami.

Elkezdtek jönni a megrendelő levelek, orvosi ajánlásra, érzékeny bőrű kisbabák szüleitől, le is esett, hogy orvosilag is, egészségmegőrzési szempontból is labdába rúgtam!

2013
2013 október, WWF és Erste Bank környezetvédelmi projektes tinik nyereménytábora Tusnádfürdőn, meghívott vagyok, Trëzy mint lelkesítő esettanulmány, élő környezetvédelmi vállalkozás. Tehát a tinik közé is bepillanthattam! Úgy szeretném,,j-iogy rrie ők gyereket vállalnak, már természetes legyen, hogy van a pelenkázásnkalternalivája.


Ki áll a Trëzy mögött

Image 6

Bányász Dorottya

Mindent (is) a pelenkázásról

Iratkozz fel a(z) Trëzy hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet